Carl-Johan Fredin ny Sverigechef för Doro Public Care

2019-08-28

Carl-Johan Fredin har utsetts till ny landschef för Doro Public Care Sverige med ansvar för Doros trygghetslösningar, både tjänster och -produkter, riktade mot den offentliga sektorn.

– Vi är väldigt glada att hälsa Carl-Johan Fredin välkommen. Framöver kommer Doros strategiska inriktning ha en större tyngdpunkt mot public care och Carl-Johan Fredin har både erfarenhet och kompetens för att fortsätta utveckla vårt erbjudande och fortsätta den positiva trend vi ser inom Doro Care, säger Carl-Johan Zetterberg Boudrie, VD och koncernchef på Doro.

Carl-Johan Fredin har en lång karriär bakom sig inom äldreomsorgs- och medicintekniksbranschen. Närmast kommer han från Mundipharma där han var försäljnings- och marknadschef. Han har innehaft en rad ledande befattningar på Aleris, Johnson & Johnson och Jansen.

– Jag är mycket glad att ta mig an den här rollen. Det är en intressant tid att börja på Doro. Vi har bara sett början på vad smart teknik kan göra när det gäller att öka möjligheten för äldre att leva det värdiga och självständiga liv som de förtjänar, samtidigt som samhället kan minska sina kostnader. Jag ser fram emot att kunna utveckla och fördjupa erbjudandet för att öka värdet Doro ger till både kunder och vårdtagare, säger Carl-Johan Fredin, Sverigechef Doro Public Care.

Doro Public Care är ett fokusområde inom Doro, inriktat på offentlig sektor, som erbjuder trygghetstjänster och produkter för ett tryggt och självständigare liv. Erbjudandet spänner över flera tjänster och produkter – från en komplett digital larmkedja till lättanvända och anpassade mobiltelefoner.

Carl-Johan Fredin tillträder sin nya tjänst under augusti 2019.