Möt oss i Almedalen!

2015-06-01

Kom och lyssna på vårt seminarium 29:e juni då vi medverkar i Offentliga Affärers e-hälsodag. Tillsammans med Phoniro Systems föreläser vi om en hel säker digital larmkedja samt har en paneldebatt då Peter Svensk CareTech, Magnus Fröberg Phoniro, Agneta Aldor Lindingö kommun, Roland Granlund Tieto och Dick Lindberg Socialstyrelsen är med och debatterar. Välkommen till Offentliga Affärers tält på Strandvägen 4 kl. 11.00!!

 

2 miljarder till vård och omsorg räcker inte — dags att rusta för framtiden

Almedalen2015Välfärdsteknologi och trygghet går hand i hand. Digitaliseringen ger oss helt andra förutsättningar i framtiden. I och med ny teknik kan vi kvalitetssäkra den digitala larmkedjan hela vägen. Eller, kan vi det?

Välfärdsteknologi och digitaliseringens utbredning öppnar helt nya möjligheter att säkerställa trygghet för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi möter en demografisk situation då andelen äldre växer kraftigt och som även ställer helt andra krav på både självständighet och trygghet. För att kunna klara sig själv så långt som möjligt hemma och samtidigt kunna känna sig trygg behöver vi använda tekniken som ett verktyg. Vi kan nu gå ett steg längre och kvalitetssäkra larmkedjan hela vägen. Tack vare digitalisering och välfärdsteknologi. Det bör vara en självklarhet för alla att kunna uppleva trygghet i sitt eget hem. Att vara trygg hela vägen.

Plats: Strandvägen 4, Offentliga affärers tält
Tid: kl 11.00
Medverkande: Peter Svensk CareTech, Magnus Fröberg Phoniro, Agneta Aldor Lindingö kommun, Roland Granlund Tieto och Dick Lindberg Socialstyrelsen.

Läs mer på Almedalens program »
 
 
 
OA logotyp_gråtext
 
 
 
 
Offentliga affärers program »