Vakans: Systemutvecklare

2014-11-14

CareTech AB söker en systemutvecklare till utvecklingsavdelningen i Kalix. Tjänsten innefattar utveckling och underhåll av våra trygghetsprodukter och system. Det kan även förekomma projektledning av eventuella externa utvecklingsprojekt.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet eller längre för mer seniora uppdrag. Du har erfarenhet från .NET, C#, SQL och har kunskap om TCP/IP och Microsoft TFS. Kunskap om Sharepoint, HTML5, VB, InstallShield är meriterande. Vi ser gärna att du är lösnings- och kundorienterad, kan svenska/engelska obehindrat i tal och skrift samt har en positiv grundinställning. Som person är du lugn och stabil med förmåga att på ett effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt sätt angripa dina arbetsuppgifter. Körkort är önskvärt.

Placeringsort: Kalix

Skicka CV och berätta varför du är den rätta personen för denna position.
Adress: CareTech AB, Nyborgsvägen 197, 952 91 Kalix.
E-post: sven-ake.johansson@caretech.se
Märk ansökan med ”Systemutvecklare”
För mer information: Sven-Åke Johansson Tel: 010-4829005

CareTech erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas. Läs mer på www.caretech.se